Kategoriat
Yleinen

Color Up Your Life – uima-asu kalaverkoista

Vuosittain mereen päätyy 8 miljonaa tonnia jätettä ja 640 tuhatta tonnia kalastajaverkkoja hylätään merenpohjaan. Näiden lukujen valossa vuoteen 2050 mennessä merissämme on enemmän roskaa kuin kaloja.

Kaikki Colour Up Your Life -uima-asut on valmistettu ReNew Cult -materiaalista, jota valmistaa Jersey Lomellina. Materiaali sisältää 82% polyamidia ja 18% lycraa.

ReNew Cult on kestävä kangas, jonka polyamidi on 100 %:sti kierrätettyä ECONYL® -lankaa. Materiaali on hengittävää ja pehmeän tuntuista, se on hankauksen kestävää eikä nyppäänny, on kahteen suuntaan joustavaa ja antaa tuotteelle täydellisen istuvuuden.
Materiaalilla on korkea UV -suoja, se on peittävää ja kuivuu nopeasti. Materiaali sopii erinomaisesti uimapukujen ja urheiluvaatteiden valmistukseen.

sunflair-color-up-your-life

Materiaalin valmistajat Carvico ja Jersey Lomellina eivät puhu kestävyydestä vain siksi, että se on muodikasta. Yritys ei ole ”viherpesussa”, päinvastoin, he uskovat vakavaan, selkeään ja konkreettiseen sitoutumiseen. Yritys on jo vuosien ajan tarjonnut asiakkailleen valikoiman korkealaatuisia kierrätettyjä kankaita, jotka on valmistettu ECONYL®-langasta, 100% kierrätetystä materiaalista, joka on peräisin mm. merenpohjasta kerätyistä kalaverkoista ja huopamatoista, jotka ovat saavuttaneet käyttöikänsä loppuun. Nämä materiaalit otetaan talteen ja käsitellään monimutkaisen kemiallisen ja mekaanisen prosessin kautta polyamidilangaksi.

Vuodesta 2016 alkaen Carvico ja Jersey Lomellina ovat tukeneet Healthy Seas -järjestöä, joka mm. kerää kalastusverkkoja meristä ja edistää vesistöjen suojelua.

Meritta Bran verkkokaupasta voit tutustua Color Up Your Life bikinisarjaan. Siirry tästä kauppaan!