Kategoriat
Yleinen

PrimaDonna Deauvillen tarina

PrimaDonna Deauville on kaunis ja upea rintaliivi jossa on tukevat ja syvät kolmen-palan kupit. Tämä yhdistelmä synnytti täydellisen rintaliivin joka on monen ehdoton suursuosikki ja jolla on täydellinen istuvuus.

PrimaDonna Deauvillen historia

Deauville malli oli tarkoitus olla vain yhden kauden malli. Alkuperäisen mallin nimi oli PrimaDonna Orlando. Kuitenkin rintaliivi oli niin suosittu että päätettiin jatkaa sen tuotantoa.
Viiden vuoden jälkeen Orlando sai uuden nimen, Deauville. Rintaliivi mallia on tämän jälkeen tuotekehitelty ja uudistettu. Kehitystössä on kuunneltu asiakaspalautteita. Deauville on PrimaDonnan tuoteperheen myydyin malli. Jokaiselle kaudelle tulee uusi trendiväri Deauvillelle.

material-orlando
Kangasnäyte Orlandosta, Deauvillen edeltäjästä – 2000
deauville-fabric
Deauvillen kangas vuonna 2005

Kehityspolku 2000 – 2018

Tyllin päällä oleva brodeeraus on aina kahdessa värissä. Tämä varmistaa, että rintaliivillä on aina modernit värit samalla kun siihen käy useampi ainutlaatuinen väriyhdistelmä.
Kukka kuviointi on aina ollut kiinteä osa Deauvillen muotoilua. Nykyään kuviointi on hienostuneempi. Tuotantotapojen kehityksen myötä kukkakuvioinnista on tullut kiiltävämpää ja sileämpää. Tämä vuorostaan tekee sen, että liivi on vaatteiden alla huomaamattomampi.
Rintaliivin olkaimia on myös kehitelty, jotta niillä olisi hienostuneempi olemus. Joihinkin malleihin lisätään vielä ihania Swarovski kristalleja ja helmiä.

Hauskoja yksityiskohtia

Joka toinen minuutti myydään yksi PrimaDonna Deauville rintaliivi jossakin päin maailmaa.
Yhden rintaliivin valmistukseen tarvitaan 32 ommelta!
Kestää 18 kuukautta siitä hetkestä kun uusi PrimaDonna liivi suunnitellaan ja että tämä tulee myyntiin.

Yleistä

Deauville koostuu 45 eri osasta. Jotta liivin korkea laatu voidaan varmistamaan, hyväksytään ainoastaan korkealaatuisia toimittajia.
Pesukertojen määrästä riippumatta rintaliivin värit ja kankaan kimmoisuus säilyy.
Rintaliivi on valmistettu kestävistä materiaaleista. Kankaiden turvallisuus taataan sillä, että kaikki liivit ja perusmateriaalit ovat ÖKÖ-TEX -sertifioituja ja noudattavat REACH-asetusta ja lainsäädäntöä.

primadonna-parts
PrimaDonna Deauville koostuu 45 eri osasta.

Kupin ylä-osa

Yksi kolmasosa materiaalin hinnasta syntyy brodyyristä. Brodyyrin valmistus on hyvin työvoima intensiivistä, joka vaatii paljon käsityötä. Työ vaatii suurta tarkkuutta ja on hidasta.
Kaikki brodyyri valmistetaan Itävallassa vahvasta ja kestävästä puuvillasta, joka aina säilyttää värinsä.
Brodyyrin valmistus tekniikka seuraa Pohjois-Ranskalaisia perinteitä. Valmistuksessa käytetään konetta, joka on 14 metriä pitkä ja jossa on 552 neulaa. Kun brodyyri on valmis siitä, tehdään kiiltävää ja sileää.

rintaliivin osat
Rintaliivin eri osat

Olkaimet ja keskipalat

Hienot Swarovski kristallit kiinnitetään olkaimiin käsityönä yksi kerrallaan. Keskipalaan kiinnitetään kristallihelmi. Täydellistä!

swarovski-primadonna
Kristallit kiinnitetään yksi kerrallaan.

Kupin ala-osa

Deauville liivillä on toinen ainutlaatuinen ominaisuus: punottu kangas, joka käytetään kupin alaosaan. Tämä lisää ylimääräistä tukea saumoihin. Punotun kankaan on tuottanut sama valmistaja Ranskassa joka toimittaa kankaita Chanelille ja Pradalle.