Kategoriat
Yleinen

Urheiluliivit K-kuppiin asti

Vihdoin se on täällä! Nimittäin taattua Anita-laatua olevat urheiluliivit K-kuppiin asti. Anitan urheiluliivit ovat tunnettuja hyvästä laadusta ja erinomaisesta tuesta, isompia kokoja rakastetaan todella hyvän tuen ansiosta. Saamme usein toiveita isompien kokojen urheiluliivistä ja nyt näihin toiveisiin voidaan vastata.

Uusi Anita Active 5567 Extreme control + on vastaus useaan toiveeseen. Malli pohjautuu tuttuun extreme controliin, Anita Active 5527 extreme control urheiluliiviin, mutta siinä on uusia ominaisuuksia, joilla taataan hyvä tuki K-kuppiin asti. Liivien kupit on jaettu viiteen osaan, jolloin kupeista saadaan riittävän syvät ja tukevat, unohtamatta tietenkään luonnollista muotoa. Sivuissa olevat kaistaleet tuovat liiveihin lisätukea, mutta toimivat myös tuuletusalueina. Tuuletusta varten liivien keskellä on myös jämäkkää vuoritettua verkkokangasta. Selkäosa on leveä ja tehty vuoritetusta verkosta, jolloin se on sekä hengittävä että antaa lisätukea.

tukeva anita extreme control urheiluritaliivi k-kuppiin saakka
Liivien kupit on jaettu viiteen osaan.

Urheilurintaliivien todellinen highlight on kaksinkertaiset olkaimet. Isommat koot tarvitsevat paljon tukea jo normaalissa elämisessä, saati kun lisätukea pitäisi löytyä vielä urheilemiseen. Anita on keksinyt yhdistää kahdet olkaimet, joilla tuki saavutetaan. Lähimpänä ihoa on leveä pehmustettu olkain, jonka päällä on kapeampi elastinen, tavallisten liivien olkainten tyylinen, olkain. Näin olkaimista saadaan tukevat, ne jakavat painoa laajemmalle alueelle eivätkä valu olkapäiltä.

anita-urheiluliivit
 5567 extreme control on kaksinkertaiset olkaimet
Liivien todellinen highlight on kaksinkertaiset olkaimet.

Urheiluliivit ovat tietenkin tehty Anitan käytännössä toimivaksi todetun ”Sweat management” -periaatteen mukaan. Kuppien sisäpuolella on miellyttävä froteekangas aivan kuin extreme controlissa ja ulkopinta on tiiviimpää teknistä kangasta. Näin maksimoidaan kosteuden kulkeutuminen pois iholta ja saadaan aikaan mukava tunne iholle hikoilusta huolimatta. Saumat on tehty mahdollisimman litteiksi ja hakaskiinnitykseen on kiinnitetty huomiota, jotta mikään ei paina tai hankaa urheilusuorituksen aikana.

Urheiluliivit astelevat ensikertaa näyttämölle klassisen tyylikkäässä black/anthracite värissä. Tästä liivistä löytyy paljon uusia ominaisuuksia, piilotettuja yksityiskohtia ja käytännössä hyväksi todettuja yksityiskohtia tyylikästä ulkonäköä unohtamatta. Liivi on testattu sopivaksi urheilussa, mutta kuka estää sen käyttämisen myös arjessa kun halutaan enemmän tukea.

Extreme control + on saatavilla koot F-H 65–110 ja I-K 65–90.
Tämä malli on saatavissa Meritta Bra verkkokaupassa. Siirry kauppaan

ISPO messut Münchenissä 2020 valitsi kategoriassa ”Fitness & Team Sports/Bras” Anita Active 5567 Extreme control + urheilurintaliivin oman kategorian voittajaksi. Tämä oli jo neljäs vuosi peräkkäin kun Anitan urheiluliivit voitti tämän arvostetun palkinnon.

Lue myös kirjoituksemme ”Urheiluvaatteet vapaa-ajalla ja arjessa